Op het snijvlak van kunst en commercie - De Nis!

Autonoom en authentiek, met een grote fascinatie voor zowel oude gebouwen, monumenten, maar zeker ook moderne architectuur.

Met een goed oog voor vakmanschap, bijzondere detaillering en duurzame materialen, is De Kas het onderkomen van De Nis. De Kas is zowel materialenbibliotheek, atelier als werkplaats. Het faciliteert daarmee het proces waarin architecten en opdrachtgevers met elkaar de vertaalslag maken van een ambitieus stuk papier, het ontwerp, naar een uniek, duurzaam en onderscheidend gebouw.

In dat proces brengt De Nis desgewenst alle vereiste disciplines bij elkaar. Van producent tot onderaannemer. De projecten waarbij De Nis betrokken is variëren van utilitaire werken (scholen en kantoren) en woningbouw (zowel seriematig als particulier) tot restauraties en revitalisaties in binnen- en buitenland.

Sinds juli 2018 is er onder de naam AMA – Architectural Materials Amsterdam, een tweede atelier geopend in Amsterdam waar we een interessante materialenmix tonen van metalen (rvs, koper en zink), gevelstenen, natuursteen, keramische tegels en marmercomposiet.